Waarom kiezen voor een zeepstuk? En hoe gebruik je het?

Gepubliceerd op 20 maart 2023 om 14:42

Al onze Pureness zeepstukken zijn 100% natuurlijk.  Maar wat wil dat nu eigenlijk zeggen?

Ze zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zacht voor je huid en bevatten geen chemicaliën.  Ook zijn ze vrij van parabenen en sulfaten.  Parabenen zijn chemische verbindingen van verschillende conserveermiddelen.  Sulfaten zijn zeer sterke reinigers.  Dit is ook hetgeen ervoor zorgt dat jouw shampoo, zeep... heel hard schuimt.  Maar deze laatste drogen de (hoofd)huid ook heel hard uit.  Vroeger moest ik steeds bodylotion smeren want ik had een enorm droge huid.  Sinds ik de natuurlijke zepen gebruik, en dat is toch al enkele jaren, moet ik dat eigenlijk niet meer doen.  Mijn huid is niet meer droog en hoeft niet nog eens extra gevoed te worden.

Alleen maar voordelen voor mij, zo een zeepstuk!

Een zeepje kan je niet in de douche laten liggen, want dan blijft het vochtig en gaat het minder lang mee.  Je bewaart het buiten de douche in een zeepbakje of je hangt het op in een zeepzakje.  Zo kan het zeepje na elke douchebeurt terug opdrogen.  

Dus, een Pureness zeepstuk is zacht voor je huid, goed voor het milieu (hier komt geen plastic aan te pas) en ook zeker goed voor je portemonnee.  Het gaat 3 keer zolang mee in vergelijking met een flacon douchegel.

En ze ruiken stuk voor stuk heeeeeeeeeeeerlijk! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.